2022 KM

voor het Odensehuis Papendrecht


Ik ben onderweg naar 2022 km. Zonder keiharde deadline, en geen dichtgetimmerd plan of schema. Ik loop in het hier en nu en sta open voor wat zich aandient onderweg. Ik loop waar ik wil en met wie er op mijn pad komt. Ik zie wel hoe het precies loopt. Wel vanuit mijn intentie: fysiek & mentaal in beweging blijven, in verbinding met mezelf en anderen. En met een doel. Geld inzamelen voor het Odensehuis in Papendrecht. Een liefdevolle plek waar mensen met dementie en hun partner terecht kunnen. Voor een waardevolle dag ervaring, met speciaal voor de mantelzorgers o.a. mindful wandelingen die ik regelmatig begeleid. Gesteund door het Vitaliteitsakkoord van de Gemeente Papendrecht om uiteindelijk iedereen zo lang mogelijk vitaal te houden!

Wil je mij supporten en het Odensehuis financieel steunen? 

Dat kan voor slechts € 1, je zet dan 1 km op je naam. Stuur een mail naar info@lopendstilstaan.nl ovv 'Sponsoring Odensehuis Papendrecht'. Je ontvangt dan een tikkie (betaallink) voor € 1 (of een bedrag naar keuze!). De opbrengsten gaan volledig naar het Odensehuis. Als tegenprestatie organiseer ik tegen de tijd dat ik de 2022 km heb bereikt een Mindfulness Wandeling voor alle sponsoren. Dan zal ik ook officieel de cheque overhandigen aan het Odensehuis. Datum en tijd volgen!

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn 2022 km avonturen, volg mij dan op één van mijn social media kanalen hieronder.


BLOGJE OM

onderweg naar 2022 km

Met zorg op pad

Een aantal jaren geleden begon ik met het geven van Mindfulness trainingen en wandelingen voor diverse mantelzorgorganisaties in de regio. Toen nog niet wetende dat ik zelf ook mantelzorger zou gaan worden van mijn vader met Alzheimer en mijn moeder met fysieke beperkingen.

Lees meer »