HOME » AVONTUREN » LOPEND STILSTAAN

RUST | RICHTING | ROUTE

MINDFULNESS TRAINING & WANDELCOACHING

1op1 in een dag(deel) of traject op avontuur met jouw persoonlijke coachvraag of thema voor groei.

Met 2-12 personen in een dag(deel) of traject op avontuur met een team thema voor groei.


In het leven kan je verdwalen, de weg kwijt raken en jezelf verliezen. Onrust, stress, burn-out. Dat is het moment om je wandelschoenen aan te trekken en op avontuur te gaan met jouw persoonlijke rugzak. Met behulp van het 8 stappen levenslabyrint kom je tot rust, bepaal je je richting en loop je jouw authentieke route in het leven.

Lopend Stilstaan De drie belangrijkste pijlers zijn Mindfulness (gericht aandacht geven in het hier en nu om bewust in actie te komen), Neuro Linguïstisch Programmeren (doelgericht denken, voelen en handelen) en Pelgrimeren (bewust onderweg zijn). Met behulp van ervarend lerende werkvormen in de natuur sta je lopend stil bij de thema's: 1. hier en nu (waar sta je nu in je leven?), 2. automatische piloot (welke weg heb je tot nu toe bewandeld?), 3. doel (waar ben je naartoe onderweg?), 4. passie (waar loop je echt warm voor?), 5. beren op de weg (waar loop je iedere keer tegenaan?), 6. het moois in je rugzak (wat heb je nodig onderweg?), 7. je ware natuur (wie ben jij?), 8. actie (wat wordt je eerstvolgende stap?).WERKWIJZE

IN 3 STAPPEN OP AVONTUUR

  • STAP 1 Kennismaking en intake (telefonisch, mail of online) om coachvraag en/of thema voor persoonlijke- en professionele groei scherp te stellen.
  • STAP 2 In overleg bepalen we het traject om de mindfulness thema's en wandelcoaching af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.
  • STAP 3 Wandelschoenen aan, je persoonlijke rugzak mee, de natuur in en op avontuur met jezelf of je team. Op weg naar rust, richting en een route om jezelf te ontdekken.

Neem contact op voor meer informatie of om op avontuur te gaan!


ONDER DE BEZIELENDE LEIDING VAN JOHN GROEIT IEDEREEN. NUCHTERE, HUMORISTISCHE INSPIRATOR. AANRADER!

~CELINE MURKS - SENIOR HR ADVISEUR