HOME » AVONTUREN » MINDFUL BOKSEN

RUST | ENERGIE | PLEZIER

MINDFULNESS TRAINING & BOKSCOACHING

1op1 in een dag(deel) of traject aan de slag met jouw persoonlijke coachvraag of thema voor groei.

Met 2-12 personen in een dag(deel) of traject aan de slag met een team thema voor professionele groei.


Mindful Boksen Vanuit de Mindfulness is de bestaande MBSR-methodiek van Jon Kabat-Zinn (Mindfulness Based Stress Reduction) doorvertaald naar Mindful Boksend Stress Reduceren. In 8 ronden doorloop je de thema's: 1. doorbreken automatische piloot, 2. omgaan met tegenslagen, 3. bewust ademen, 4. bij je tegenstander blijven, 5. toelaten wat is, 6. bewust worden van je mindset , 7. goed voor jezelf zorgen en 8. persoonlijk gameplan maken. Met behulp van ervaringsgerichte boksoefeningen krijg je een dieper inzicht in je denken, voelen en handelen. Op een laagdrempelige manier krijg je inzicht in (hardnekkige) patronen die onrust, stress of zelfs een burn-out kunnen veroorzaken. Daarbij wordt gewerkt vanuit het NLP-coachmodel: 1. huidige situatie, 2. gewenste situatie, 3. obstakels en 4. hulpbronnen. Door de actieve mix van een Mindfulness Training en Bokscoaching geef je op een diepere laag aandacht aan datgene wat zich aandient in het moment. In plaats van automatisch te reageren leer je op speelse wijze bewust in actie te komen.WERKWIJZE

IN 3 STAPPEN AAN DE SLAG

  • RONDE 1 Kennismaking en intake (telefonisch, mail of online) om coachvraag en/of thema voor persoonlijke- en professionele groei scherp te stellen.
  • RONDE 2 In overleg bepalen we het traject om de mindfulness thema's en bokscoaching af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.
  • RONDE 3 Bokshandschoenen aan, de natuur in en aan de slag met jezelf of je team. Op weg naar jouw persoonlijke gameplan voor (weer) rust, energie en plezier in je leven.

Meer informatie?

Als dank voor je interesse ontvang je mijn
e-boek BAM BOXING AND MINDFULNESS kado.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de wet op de privacy (AVG).


ALS LEIDINGGEVENDE LIEP IK VAST IN MIJN ONTPLOFFINGSGEDRAG RICHTING MIJN TEAM. JOHN KWAM MET EEN BIJZONDER HELPENDE MANIER VAN COACHING. WE GINGEN BOKSEN IN DE NATUUR. DAT HEEFT EEN HOOP BIJ MIJ LOS GEMAAKT. MET EEN DIEPERE BEWUSTWORDING VAN WAT ER SPEELT IN MIJN LEVEN. HET BRACHT ME IN VERBINDING MET MEZELF. MET CONTROLE OVER MIJN GEDRAG.

~CHESNEY