HOME » AVONTUREN » WALK OF KINDNESS

SANTIAGO UITDAGING

117,3 km om jezelf te ontdekken

De Santiago Uitdaging is een 10-daags avontuurlijk empowerment programma voor kansrijke jongeren tussen de 16 en 25 jaar. In een natuurlijke en uitdagende omgeving kom je los van het dagelijks leven om te kunnen reflecteren  op jezelf en je omstandigheden. We lopen van Sarria naar Santiago de Compostela en eindigen in Finisterre. Gemiddeld 20 km per dag, met jouw persoonlijke rugzak. Onderweg sta je al lopend stil bij acht belangrijke levensvragen. Je geeft aandacht in het hier en nu, houdt je doel voor ogen en zet bewuste stappen. Zo leer je omgaan met obstakels op je pad en blijf je in contact met het moois in je rugzak. Je ontdekt je kracht en persoonlijke kwaliteiten. Om van daaruit bewuste keuzes te maken voor de toekomst. Met vooral ook veel plezier onderweg.

HET WAREN DE ZWAARSTE, EN OOK MEEST BIJZONDERE DAGEN UIT MIJN LEVEN. IK KAN VANAF MORGEN MET EEN NIEUWE START BEGINNEN. OP WEG NAAR EEN KANSRIJKE TOEKOMST.

~DEELNEMER


NEPAL AVONTUUR

In dit avontuurlijke programma worden jongeren uitgedaagd uit hun comfortzone te komen, hun doel voor ogen te houden, obstakels onderweg te overwinnen en in contact te blijven met het moois in hun rugzak. De jongeren maken een trekking naar Poonhill (3210 meter), een 3-daagse rafting met verblijf in de natuur en dragen hun steentje bij in een weeshuis. Zo ontdekken ze zichzelf. In een onvergetelijk waardevol avontuur.

DAT IK MEZELF MAG ZIJN EN NIET HOEF TE TWIJFELEN OVER WAT IK ZEG OF DOE. DAT IK GEWOON TROTS OP MEZELF MAG ZIJN

~DEELNEMER


Voor jongerenorganisatie geef ik workshops en trainingen op maat. Neem contact op voor meer informatie of om met jongeren op avontuur te gaan.