BOEK

om in je element te zijn


Drie waardevolle routes om jezelf te ontdekken. Na bestelling en betaling zal het boek 'on demand' worden gedrukt met een levertijd van ca. 1 week.


OPROEP TOT AVONTUUR

ja, stuur mij meer informatie

inclusief de 'in-mijn-element-checklist' voor een persoonlijke offerte
Als dank ontvang je als kado mijn e-books INSPIRAJOHN met 60 Lopend Stilstaan Momentjes & BAM Boxing And Mindfulness en max 4x p/jaar meer inspirajohn om in je element te zijn. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de wet AVG. Je kan je op ieder gewenst moment zelf uitschrijven.


MIJN WEG

van stress naar happiness


GELUKKIGE MENSEN WORDEN HUN EIGEN AVONTUUR

Na een succesvolle carrière in de Marketing & Communicatie liep ik tegen mijn 5 B's aan: burn-out, baan kwijt, blut, balen (van mijn tinnitus) en belandde zelfs bij de voedselbank. Ik wilde bijna de handdoek in de ring gooien. Ik krabbelde op en ging het avontuur met mezelf aan. Trok mijn wandelschoenen en bokshandschoenen aan. Ging op pelgrimage naar Santiago de Compostela en wandelde in Nepal. Ik ontwikkelde mezelf tot o.a. Mindfulness Trainer, NLP Trainer, Wandelcoach en Bokscoach. Zo kwam ik tot rust, kreeg ik richting in mijn leven en een route om mezelf te ontdekken. Dat maakte me uiteindelijk bewust en weer blij. 

Namasté, Buen Camino, Boks ... OSU!


ELEMENTEN

in mijn rugzak
LinkedIN voor mijn professionele netwerk