IN JE ELEMENT

met avontuurlijke mindfulness reizen


OP AVONTUUR MET JOUW PERSOONLIJKE RUGZAK

Tijdens de innerlijke ontdekkingsreizen doorloop je op een diepere laag de MBSR-thema's (Mindfulness Based Stress Reduction) met jouw persoonlijke rugzak. Zo kom je vanuit gerichte aandacht in het hier en nu bewust in actie op we. Op avontuur naar naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier. Kortom, authentiek geluk!


MINDFULNESS
WEEKEND

Petit Suisse

Luxemburg

30 SEP T/M 2 OKT '22

Tijdens deze avontuurlijke mindfulness retraite doorloop je de Mindfulness thema's in de prachtige natuur van Klein Zwitserland. Onderweg heb je tijd om te onthaasten en bezinnen op je volgende stap. Je maakt een hike, neemt een frisse duik in koud water, verstilt bij een kampvuur en mediteert in je hangmat. Je overnacht in een tipi-achtig verblijf op een camping. Op avontuurlijke wijze borgen we het weekend als anker voor in je leven.

€ 497

exclusief reiskosten


MINDFUL
PELGRIMAGE

Santiago de Compostela

Spanje

9 T/M 19 JUL '22

Tijdens deze Mindful Pelgrimage doorloop je de Mindfulness thema's op de eeuwenoude Camino de Santiago op een diepere laag. In dagelijkse etappes van zo’n 15-20 km loop je van Sarria, naar Santiago de Compostela en uiteindelijk Finisterre. Je slaapt in eenvoudige pelgrimsherbergen waar je met jouw persoonlijke pelgrimspaspoort kunt overnachten. Aan het eind van deze ontdekkingsreis zet je een stap naar een nieuw begin.

€ 997 (online € 47)

exclusief reis- en verblijfskosten


MINDFUL
CHALLENGE

Annapurna Base Camp

Nepal

7 T/M 20 NOV '22

In het land van Lord Buddha ervaar je in de Himalaya letterlijk de pieken en dalen van het leven. Je begint in de heerlijke hectiek van Kathmandu met een sightseeing. Na een verblijf in het toeristische Pokhara ga je op mindful uitdaging tijdens de Annapurna Base Camp trekking naar 4130 meter. Ter bezinning en reflectie sluit je af met korte meditatie retraite en een bezoek aan het tempelcomplex van Bhaktapur.

€ 1997

exclusief reiskosten