IN JE ELEMENT

met avontuurlijke mindfulnessMINDFUL PELGRIMAGE

Santiago de Compostela

Spanje

9 t/m 19 juli '22


Onderweg Lopend Stilstaan bij het thema stress? Dat kan met een Mindfulness Training 'on the road' op de Camino de Santiago. In dagelijkse etappes van zo'n 15-20 km van Sarria naar Santiago de Compostela en uiteindelijk Finisterre doorloop je op avontuurlijke wijze de MBSR-thema's (Mindfulness Based Stress Reduction): 1. Herkennen automatische piloot, 2. Omgaan met je beren op de weg, 3. Bewust op adem komen, 4. Aanwezig zijn bij wat zich aandient, 5. Werkelijk toelaten wat is, 6. Een loopje met je gedachten nemen, 7. Goed voor jezelf zorgen en 8. Bewust in actie komen. Met behulp van meditaties, oefeningen en reflectiemomenten kom je bewust in beweging. Je pelgrimspaspoort geeft toegang tot eenvoudige herbergen voor de overnachtingen. Samen met Ben Noorloos (Levens Sherpa) ga ik dit avontuur aan. Vooral ook om stil te staan bij ons eigen ondernemerschap en de stress die dat soms met zich meebrengt. En het goede nieuws, jij kunt mee! Online (of fysiek offline), vanuit je eigen coachvraag of thema voor groei. Via een besloten facebook- en whatsapp groep nodigen we je uit het mindful avontuur met jezelf aan te gaan. Dagelijks delen we livestreams, video's, posts en podcasts vanaf de eeuwenoude de eeuwenoude pelgrimsroute. Met oefeningen, teachings en reflectiemomenten onderweg voor thuis. Waarbij we graag de interactie met je aangaan. Zo bewandel je het pad van zelfontdekking en groei. Op weg naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier!

ONLINE
€ 47OP NAAR HET AVONTUUR

meld je hieronder aan voor de mindful pelgrimage

Liever aanmelden via een tikkie (of andere manier) vul dan onderstaand je gegevens in. Na betaling word je toegevoegd aan een besloten facebook- en whatsapp groep en kan het avontuur beginnen.

Bewandel via een besloten facebook- en whatsapp groep online de MBSR-thema's (Mindfulness Based Stress Reduction) onderweg naar Santiago de Compostela.

Als dank ontvang je als kado mijn e-books INSPIRAJOHN met 60 Lopend Stilstaan Momentjes & BAM Boxing And Mindfulness en max 4x p/jaar meer inspirajohn om in je element te zijn. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de wet AVG. Je kan je op ieder gewenst moment zelf uitschrijven.