IN JE ELEMENT

met avontuurlijke mindfulness trainingen


MINDFULNESS BASED STRESS REDUCTION

Tijdens een Mindfulness Training 'onderweg in de natuur' bewandel je op ervarend lerende wijze de MBSR thema's: 1. Herkennen automatische piloot, 2. Omgaan met beren op de weg, 3. Bewust op adem komen, 4. Aanwezig zijn bij wat is, 5. Toelaten wat er is, 6. Werkelijk toelaten wat is, 7. Goed voor jezelf zorgen, 8. Bewust in actie komen. Zo kom je vanuit gerichte aandacht in het hier en nu bewust in actie. Op avontuur naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier. Kortom, authentiek geluk!


MINI AVONTUUR

18 SEP '22

In deze Mindfulness Walkshop doorloop je bij zonsopgang de elementen aarde, water, vuur en lucht. Je loopt in stilte (op blote voeten), neemt een frisse duik in de rivier, verstilt bij een kampvuur en mediteert in een hangmat.

€ 47

inclusief koffie, thee en marshmallows


MINDFUL IN ÉÉN DAG

25 SEP '22

In deze 1-daagse Mindfulness Training doorloop je op laagdrempelige wijze de MBSR-thema's. Met korte teachings, oefeningen, meditaties en reflecties onderweg. Inclusief een online manual om zelf in beweging te blijven.

€ 197

inclusief 8-weeks online avontuur


MBSR TRAINING

OP AANVRAAG

In een dagdeel, dag of meerweekse Mindfulness Training doorloop je als directie, team, medewerker of vrijwilliger of professional van een organisatie de acht MBSR thema's. Zowel binnen als buiten mogelijk, op een locatie naar wens.

PRIJS

in overleg