IN JE ELEMENT

met mindful boksen


IN ACHT RONDEN MINDFUL BOKSEND STRESS REDUCEREN

In het leven kan je 10 tellen krijgen, knock-out gaan of zelfs de handdoek in de ring willen gooien. Onrust, stress, burnout. Dat is het moment voor een mindul avontuur. Geef gericht aandacht in het hier en nu en kom bewust in actie. Trek je bokshandschoenen aan en stap 'in de ring van het leven' om in acht ronden mindful boksend stress te reduceren. Met mijn rugzak vol ervaring en tools maak je de verbinding met je body, mind & soul. En neem ik je op sportieve wijze mee op avontuur naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier. Om in je element te zijn!


GAMEPLAN

voor een mindful avontuur

Het basis gameplan voor Mindful Boksen is geïnspireerd door de BOKS-methode van Bokscoaching Nederland, met toevoeging van het Mindfulness gedachtegoed. Door laagdrempelige, speelse boks oefeningen ga je ontdekken hoe je je door het leven heen bokst. Dat ga je koppelen aan het dagelijkse leven en jouw coachvraag en thema voor groei. Op basis daarvan ga je in actie komen met bewust stappen zetten.


IN 8 RONDEN

aan de slag met jezelf


Mindful Boksen is een mix van een Mindfulness Training & Boks Coaching in de natuur. Geïnspireerd door de avonturen in mijn leven en de MBSR-methode (Mindfulness Based Stress Reduction) ga je in acht ronden mindful boksend stress reduceren. In de actie nodig ik je uit te ervaren en ontdekken welke bewuste actie nodig is op weg naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier.