IN JE ELEMENT

met lopend stilstaan


IN ACHT STAPPEN OP AVONTUUR MET JOUW PERSOONLIJKE RUGZAK

In het leven kan je verdwalen, de weg kwijtraken en jezelf verliezen. Onrust, stress, burnout. Dat is het moment voor een mindul avontuur. Geef gericht aandacht in het hier en nu en kom bewust in actie. Trek je wandelschoenen aan en bewandel de vier element aarde, water, vuur en lucht op het achtvoudige Mindfulness pad van zelfontdekking en groei. Met mijn rugzak vol ervaring en tools maak je de verbinding met je body, mind & soul. En neem ik je met een glimlach mee op avontuur naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier. Om in je element te zijn!


INNERLIJKE ONTDEKKINGSREIZEN

ga mee naar buiten, op weg naar binnen

DE VIER ELEMENTEN

voor een mindful avontuur


Geïnspireerd door de gedachte achter de Boeddhistische gebedsvlaggetjes (geel = aarde, groen = water, rood = vuur, wit = wind, blauw = hemel) neem ik je mee op mindful avontuur. De vlaggetjes worden verondersteld vrede, compassie, kracht en wijsheid te verspreiden. Wanneer de vijf elementen in harmonie en evenwicht zijn is er sprake van 'in je element zijn'. Oftewel innerlijke rust, positieve energie en levensplezier. Daarnaast staan ze ook voor de snelheid en omschakeling van ongeluk naar voorspoed. Vanuit Lopend Stilstaan bewandel je de aarde (in stilte en/of blote voeten). Ontwaak je door een frisse duik in koud water. Mediteer je tijdens het roosteren van marshmallows boven een zelfgemaakt kampvuur. En adem je bewust lucht in en uit.


HET ACHTVOUDIGE PAD

voor een avontuur met jezelf


Lopend Stilstaan is een mix van een Mindfulness Training & Wandel Coaching in de natuur. Geïnspireerd door de avonturen in mijn leven en de MBSR-methode (Mindfulness Based Stress Reduction) ga je in acht stappen op avontuur met je persoonlijke rugzak. Onderweg nodig ik je uit te ervaren en ontdekken welke bewuste actie nodig is op weg naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier.